Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kardiotoksyczność fruktozy – czy warto jeść miód?

Tytuł:
Kardiotoksyczność fruktozy – czy warto jeść miód?
Autorzy:
Miśkowiec-Wiśniewska, Ilona
Donderski, Rafał
Kretowicz, Marek
Goszka, Grażyna
Manitius, Jacek
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/552250.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Stowarzyszenie Przyjaciół Medycyny Rodzinnej i Lekarzy Rodzinnych
Tematy:
fruktoza
hiperurykemia
nadciśnienie tętnicze
choroby sercowo-naczyniowe
zespół metaboliczny
Źródło:
Family Medicine & Primary Care Review; 2013, 3; 462-466
1734-3402
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies