Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Consumption of fish and seafood by pregnant Polish women and the supply of docosahexaenoic acid and eicosapentaenoic acid from these products

Tytuł:
Consumption of fish and seafood by pregnant Polish women and the supply of docosahexaenoic acid and eicosapentaenoic acid from these products
Autorzy:
Broś-Konopielko, Magdalena
Białek, Agnieszka
Oleszczuk-Modzelewska, Luiza
Zaleśkiewicz, Barbara
Różańska-Walędziak, Anna
Teliga-Czajkowska, Justyna
Tokarz, Andrzej
Czajkowski, Krzysztof
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/551953.pdf
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Stowarzyszenie Przyjaciół Medycyny Rodzinnej i Lekarzy Rodzinnych
Tematy:
fish
pregnancy
diet
eicosapentaenoic acid
seafood
docosahexaenoic acid.
Źródło:
Family Medicine & Primary Care Review; 2017, 3; 191-195
1734-3402
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies