- Tytuł:
- Consumption of fish and seafood by pregnant Polish women and the supply of docosahexaenoic acid and eicosapentaenoic acid from these products
- Autorzy:
-
Broś-Konopielko, Magdalena
Białek, Agnieszka
Oleszczuk-Modzelewska, Luiza
Zaleśkiewicz, Barbara
Różańska-Walędziak, Anna
Teliga-Czajkowska, Justyna
Tokarz, Andrzej
Czajkowski, Krzysztof - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/551953.pdf
- Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Stowarzyszenie Przyjaciół Medycyny Rodzinnej i Lekarzy Rodzinnych
- Tematy:
-
fish
pregnancy
diet
eicosapentaenoic acid
seafood
docosahexaenoic acid. - Źródło:
-
Family Medicine & Primary Care Review; 2017, 3; 191-195
1734-3402 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-SA: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł