- Tytuł:
-
Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniem dla współczesnego piekarnictwa
Production of gluten-free bread – a challenge for baking industry - Autorzy:
-
Kaim, U.
Harasym, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/5373.pdf
- Data publikacji:
- 2017
- Wydawca:
- Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
- Tematy:
-
piekarstwo
pieczywo bezglutenowe
zywienie czlowieka
dieta
chleb bezglutenowy
technologia produkcji
zboza rzekome - Źródło:
-
Nauki Inżynierskie i Technologie; 2017, 4(27)
2449-9773
2080-5985 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł