Food sector is omnipresent in the modern world. It plays a major role in business, and is determined, above all, by lower prices and high quality. Products must be frequently provided in stores. Customers have great expectations in terms of the delivery and availability. Most important are short-term orders realisation and flexible services. The main aim of the paper is to consider two different distribution systems. The reason for this consideration is to identify which of the distribution systems is more effective.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00