Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Seasonal proximate and fatty acid variations of some seaweeds from the Northeastern Mediterranean coast

Tytuł:
Seasonal proximate and fatty acid variations of some seaweeds from the Northeastern Mediterranean coast
Autorzy:
Polat, S.
Ozogul, Y.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/48220.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Oceanologii PAN
Tematy:
fatty acid
seaweed
Mediterranean coastal zone
nutritional value
macroalga
protein content
gas chromatography
eicosapentaenoic acid
docosahexaenoic acid
essential fatty acid
fatty acid methyl ester
polyunsaturated fatty acid
fatty acid profile
seasonal variation
Źródło:
Oceanologia; 2013, 55, 2
0078-3234
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies