- Tytuł:
-
Total protein and crude fibre content and dry matter digestibility of chosen legume and herb species from extensive grasslands
Zawartość białka ogólnego i włókna surowego oraz strawność suchej masy wybranych gatunków roślin bobowatych i ziół z ekstensywnych użytków zielonych - Autorzy:
-
Grzegorczyk, S.
Olszewska, M.
Alberski, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/46637.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Politechnika Bydgoska im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich. Wydawnictwo PB
- Tematy:
-
total protein
protein content
crude fibre content
dry matter
digestibility
legume
herb
plant species
extensive grassland
grassland - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Agricultura; 2015, 14, 3
1644-0625 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł