Slow tourism is a new trend in tourism development. It combines sustainable tourism (which means that economical, environmental, and social aspects are important) and responsible tourism. The idea of the ‘slow’ is linked with culture, cuisine, nature, and society. The main aim is living in harmony with nature. Everybody should think about their own influence on the environment. This is the first step in protecting nature. The main purpose of this article is to explain the difference between farm stay accommodations in Poland which are connected with slow food, slow tourism or slow life with those which are not. Moreover, the author wants to present slow tourists – who they are, and what needs they have.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00