Introduction. Black pepper, Curcuma and Ginger are three of the most popular and most frequently used spices. Due to their
beneficial medical and pharmacological properties, they are increasingly appreciated phytotheraputic plants. Most of their actions
are attributed to their biochemical compositions.
Aim. Our intention is to equip the reader with the information and knowledge necessary to understand the role of natural
products in the drug discovery process and to enable the assessment of potential benefits and harms of plant-based medicines
when advising patients who wish to use them.
Material and methods. Analysis of literature.
Results. In this paper, we reviewed the use of Black pepper, Curcuma and Ginger documented in the treatment of colds and flu,
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00