Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The relationship between genetic variants of beta-lactoglobulin and kappa-casein and selected parameters of the suitability of milk for cheese production

Tytuł:
The relationship between genetic variants of beta-lactoglobulin and kappa-casein and selected parameters of the suitability of milk for cheese production
Związek wariantów genetycznych beta-laktoglobuliny i kappa-kazeiny z wybranymi parametrami przydatności serowarskiej mleka
Autorzy:
Wolanciuk, A.
Barlowska, J.
Litwinczuk, Z.
Sawicka-Zugaj, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/44907.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2016, 15, 3
1644-0714
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies