Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Editorial

Tytuł:
Editorial
Autorzy:
Smyrnova-Trybulska, Eugenia
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/448358.pdf
Data publikacji:
2017-04-11
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego
Tematy:
e-learning
Źródło:
International Journal of Research in E-learning IJREL; 2016, 2, 2; 5-8
2451-2583
2543-6155
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
“Commission Staff Working Document. Annex II. Results of the public consultation on the EU’s modernisation agenda for higher education” presents “the key findings of the public consultation on the future of the EU’s agenda for the modernisation of higher education systems. The results of the consultation underpin the specific initiatives related to higher education presented in the Skills Agenda and will inform the EU’s future strategy for the modernisation of higher education. […] A second area where skills gaps are highlighted in the consultation responses encompasses the broad fields of Science Technology, Engineering and Maths (STEM), where many national authorities and stakeholders see a need to strengthen high-level skills provision. In particular, several contributions note a specific need for more ICT specialists and for students across the board to acquire better digital skills” (http://ec.europa.eu/socialmain.jsp?catId=1223&langId=en&moreDocuments=yes, accessed 15 February 2017).

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies