Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proportion of milk samples with a specific protein and urea content depending on selected factors when evaluating dietary protein and energy balance for dairy cows

Tytuł:
Proportion of milk samples with a specific protein and urea content depending on selected factors when evaluating dietary protein and energy balance for dairy cows
Udział próbek mleka o określonej zawartości białka i mocznika w zależności od wybranych czynników w ocenie bilansu białka i energii w dawce dla krów mlecznych
Autorzy:
Jankowska, M.
Sawa, A.
Banasiak, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/44810.pdf
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2017, 16, 4
1644-0714
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies