Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of the lactic acid addition to drinking water on the hygiene and quality of chicken broiler meat

Tytuł:
The effect of the lactic acid addition to drinking water on the hygiene and quality of chicken broiler meat
Wpływ dodatku kwasu mlekowego do wody pitnej na stan higieniczny i jakość mięsa kurcząt brojlerów
Autorzy:
Jakubowska, M.
Gardzielewska, J.
Karamucki, T.
Rybarczyk, A.
Czernomysy-Furowicz, D.
Matusevicius, P.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/44600.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2014, 13, 4
1644-0714
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies