- Tytuł:
-
Innowacyjne rozwiązania w zakresie kształtowania usług gastronomicznych i związanej z nimi komunikacji rynkowej
Innovative solutions for the development of gastronomy and market communication related to it - Autorzy:
-
Tul-Krzyszczuk, A.
Krajewski, K.
Bilska, B.
Swiatkowska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/44480.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
- Tematy:
-
gastronomia
innowacje
uslugi gastronomiczne
kuchnia fusion
kuchnia molekularna
koncepcja Food Design
komunikacja rynkowa - Źródło:
-
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2015, 37, 3
1899-5241 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł