Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Potencjał podaży w kontekście wprowadzenia nowego produktu regionalnego "wołowina sudecka"

Tytuł:
Potencjał podaży w kontekście wprowadzenia nowego produktu regionalnego "wołowina sudecka"
Potential supply in the context of implementation of a new regional product "Wolowina Sudecka"
Autorzy:
Minta, S.
Tanska-Hus, B.
Nowak, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/43780.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
Tematy:
produkty regionalne
wprowadzanie na rynek
mieso wolowe
produkt wolowina sudecka
podaz
Źródło:
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2014, 33, 3
1899-5241
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies