- Tytuł:
-
Potencjał podaży w kontekście wprowadzenia nowego produktu regionalnego "wołowina sudecka"
Potential supply in the context of implementation of a new regional product "Wolowina Sudecka" - Autorzy:
-
Minta, S.
Tanska-Hus, B.
Nowak, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/43780.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
- Tematy:
-
produkty regionalne
wprowadzanie na rynek
mieso wolowe
produkt wolowina sudecka
podaz - Źródło:
-
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2014, 33, 3
1899-5241 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł