- Tytuł:
-
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw oraz ich przetworów w Polsce w latach 1999-2013 a zjawisko zrównoważonej konsumpcji
Changes in the consumption of fruits and vegetables and their preserves in Poland in 1999-2013 and the phenomenon of sustainable consumption - Autorzy:
-
Jader, K.
Wawrzyniak, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/43423.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
- Tematy:
-
zywnosc
owoce
warzywa
przetwory owocowe
przetwory warzywne
spozycie zywnosci
konsumpcja zrownowazona
Polska
lata 1999-2013 - Źródło:
-
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2015, 37, 3
1899-5241 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł