- Tytuł:
-
Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji
Evaluation of the structure of food consumption in Poland in the context of demands of sustainable consumption - Autorzy:
-
Rejman, K.
Kowrygo, B.
Laskowski, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/43180.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
- Tematy:
-
zywnosc
spozycie zywnosci
struktura spozycia
gospodarstwa domowe
konsumpcja zrownowazona
Polska - Źródło:
-
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2015, 37, 3
1899-5241 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł