Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji

Tytuł:
Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji
Evaluation of the structure of food consumption in Poland in the context of demands of sustainable consumption
Autorzy:
Rejman, K.
Kowrygo, B.
Laskowski, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/43180.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu. Wydawnictwo Uczelniane
Tematy:
zywnosc
spozycie zywnosci
struktura spozycia
gospodarstwa domowe
konsumpcja zrownowazona
Polska
Źródło:
Journal of Agribusiness and Rural Development; 2015, 37, 3
1899-5241
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies