Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nadzór nad bezpieczeństwem żywności - szara strefa produkcji mięsnej

Tytuł:
Nadzór nad bezpieczeństwem żywności - szara strefa produkcji mięsnej
Food Safety Supervision - Grey Area of Meat Production
Autorzy:
Wojnicz, Waldemar
Dawidek, Jerzy
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/416536.pdf
Data publikacji:
2017-04
Wydawca:
Najwyższa Izba Kontroli
Tematy:
sanitary and veterinary supevision
food safety
inspection
sale
market
Źródło:
Kontrola Państwowa; 2017, 62, 2 (373); 32-47
0452-5027
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
NIK has conducted an audit aimed at evaluating the regularity and effectiveness of the government administration bodies’ supervision of food safety. The audit covered the period between 1st January 2013 and 30th June 2015. It examined the regularity and effectiveness of the supervision of inspection bodies, whether their activities were compliant with the law, and whether inspection bodies effectively executed the implementation of audit recommendations, as well as whether they informed one another about the audit results. The audit also covered the compliance of selected national legal acts with the UE law in the area of food safety.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies