Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Novel Modeling of the Phenomenon of Air-Cooled Solid

Tytuł:
Novel Modeling of the Phenomenon of Air-Cooled Solid
Autorzy:
Pluta, Z.
Hryniewicz, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/411916.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Przedsiębiorstwo Wydawnictw Naukowych Darwin / Scientific Publishing House DARWIN
Tematy:
phenomenon of body cooling
thermal space-time
potential field
time constant
cooling rate
temperature
time
Źródło:
International Letters of Chemistry, Physics and Astronomy; 2013, 1; 1-16
2299-3843
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The paper turns the attention to the thermal problems of the solid cooling in air. The physical aspect of mathematic approach has been underlined. The analysis and critical evaluation of Newton's Law concerning the solid air-cooling have been performed. The cognitive path leading to the solution is presented with the result being the body temperature dependence on time of cooling down in the air. Then the course of solution concerning the result of the adequate dependence of temperature of the cooled body on time has been presented. In the study, the stress is put on constant magnitudes chich characterize the susceptibility of solid to the cooling in the air. In the end, the synthetic formulation of all functional characteristics of the thermal phenomenon discussed in the paper, have been presented.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies