In this paper we consider the breakup processes of the emulsion dispersed phase. The possibility of large droplets splitting by small ones under boiling water phase due to a sharp release of pressure is shown, we also take into account the force impact of one drop on the another, based on the instability criteria of Bond and Weber. It is indicated the applicability of the model to determine the processes of displacement, deformation or breakup of inclusions of dispersed phase.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00