- Tytuł:
-
Socio-economic conditions of innovative forms of apple processing
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania innowacyjnych form przetwórstwa jabłek - Autorzy:
-
Knapik, W.
Puchala, J.
Malicki, P. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/38004.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
socioeconomic condition
food
innovation
apple
fruit processing
consumer acceptance
ecological agriculture
lactic fermentation - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia; 2015, 14, 4
1644-0757 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł