Tytuł pozycji:
Food producers’ competitiveness gap in Poland on the European Union market
- Tytuł:
-
Food producers’ competitiveness gap in Poland on the European Union market
Luka konkurencyjności producentów żywności w Polsce na rynku Unii Europejskiej
- Autorzy:
-
Juchniewicz, M.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/37839.pdf
- Data publikacji:
-
2017
- Wydawca:
-
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Oeconomia; 2017, 16, 2
1644-0757
- Język:
-
angielski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie