Zarządzanie ryzykiem realizacji procesów logistycznych w małych i średnich przedsiębiorstwach branży spożywczej województwa śląskiego Risk management of logistics processes implementation in small and medium-sized enterprises of food industry in Silesian Voivodeship
W artykule przedstawiono wyniki badań przeprowadzonych w 358 przedsiębiorstwach produkcyjnych branży spożywczej należących do sektora MŚP w woj. śląskim, w zakresie zarządzania ryzykiem oraz identyfikacji zakłóceń, mających wpływ na realizację poszczególnych procesów logistycznych w tych przedsiębiorstwach.
The article presents the results of research carried out in 358 companies manufacturing food industry belong to the SME sector in the Silesian Voivodeship. The study involved the use of risk management and disturbances that affect the implementation of the various logistics processes occurring in these companies.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00