Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wymagania stawiane środkom transportu żywności

Tytuł:
Wymagania stawiane środkom transportu żywności
Requirements for means of food conveyance
Autorzy:
Krzewińska, A.
Matysek, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/316764.pdf
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy "SPATIUM"
Tematy:
środki transportu żywności
transport żywności łatwo psującej się
means of food conveyance
foodstuff transport means
Źródło:
Autobusy : technika, eksploatacja, systemy transportowe; 2012, 13, 5; 240-246
1509-5878
2450-7725
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule omówiono obowiązki i obowiązujące akty prawne stawiane przewoźnikom artykułów spożywczych, a także wymogi dla transportu żywności szybko psującej się.

The article discusses the obligations and existing laws for food transport means and requirements for the perishable foodstuff transport means.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies