Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Opracowanie i walidacja skuteczności produktów fermentowanych na bazie Bacillus jako alternatywy dla antybiotyków u zwierząt domowych

Tytuł:
Opracowanie i walidacja skuteczności produktów fermentowanych na bazie Bacillus jako alternatywy dla antybiotyków u zwierząt domowych
Autorzy:
Cheng, Y.-H.
Horng, Y.-B.
Chen, W.-J.
Hua, K.-F.
Dybus, A.
Hsiao, F.S.-H.
Yu, Y.-H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/3136350.pdf
Data publikacji:
2021
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Tematy:
domestic animal
antibiotics alternative
Bacillus-based fermented products
validation
efficacy
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2021, 20, 3; 23-34
1644-0714
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies