- Tytuł:
- Opracowanie i walidacja skuteczności produktów fermentowanych na bazie Bacillus jako alternatywy dla antybiotyków u zwierząt domowych
- Autorzy:
-
Cheng, Y.-H.
Horng, Y.-B.
Chen, W.-J.
Hua, K.-F.
Dybus, A.
Hsiao, F.S.-H.
Yu, Y.-H. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/3136350.pdf
- Data publikacji:
- 2021
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
domestic animal
antibiotics alternative
Bacillus-based fermented products
validation
efficacy - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2021, 20, 3; 23-34
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł