- Tytuł:
-
The effect of increased selenium and vitamin E in the feeding of fattening pigs on their growth, chemical composition of meat and serum biochemical parameters
Wpływ zwiększonego poziomu selenu i witaminy E w żywieniu tuczników na ich wzrost, skład chemiczny mięsa oraz parametry biochemiczne surowicy - Autorzy:
-
Kołodziej-Skalska, A.
Pietruszka, A.
Matysiak, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/3131479.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
selenium level
vitamin E
animal feeding
fattening pig
animal growth
chemical composition
meat
serum
biochemical parameter - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2020, 19, 4; 39-46
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł