- Tytuł:
-
Meat quality of crossbred pigs with various percentage of Pietrain and Duroc breeds (E and U classes in the Europ system)
Jakość mięsa tuczników mieszańców z różnym udziałem ras pietrain i duroc skupowanych w klasach E i U systemu Europ - Autorzy:
-
Karamucki, T.
Jakubowska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/3131477.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
pig
crossbreed
Duroc crossbreed
Pietrain breed
longissimus lumborum
meat quality
pork quality
EUROP system - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2020, 19, 4; 17-24
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł