Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

A comparison of immunohistochemistry and in situ hybridization for the detection of porcine circovirus type 2 in pigs

Tytuł:
A comparison of immunohistochemistry and in situ hybridization for the detection of porcine circovirus type 2 in pigs
Autorzy:
Szczotka, A.
Stadejek, T.
Pejsak, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/30256.pdf
Data publikacji:
2011
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Źródło:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2011, 14, 4
1505-1773
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of this study was to develop and to optimize an immunohistochemistry (IHC) method for PCV2 identification and to compare it with an in situ hybridization (ISH) technique. The results demonstrated that both ISH and IHC successfully detected PCV2 viral antigens or nucleic acid in the examined tissues. Most of the slides identified previously in ISH as PCV2-positive were also positive in IHC. In the case of nearly half of the slides the results of IHC examination revealed an increase in the intensity of staining. IHC presented higher sensitivity and specificity than ISH. No negative impact of the time of paraffin block storage on ISH detection results was observed. In addition, IHC results were easier to interpret due to better image quality after staining. Overall results confirmed IHC was a reliable and useful technique for PMWS diagnosis.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies