Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparing selected parameters of a two-dimensional turbulent free jet on the basis of experimental results, digital simulations, and theoretical analyses

Tytuł:
Comparing selected parameters of a two-dimensional turbulent free jet on the basis of experimental results, digital simulations, and theoretical analyses
Autorzy:
Skotnicka-Siepsiak, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/298451.pdf
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Tematy:
2D free jet
turbulent jet
CFD
spreading rate
velocity profiles
Coanda effect
Źródło:
Technical Sciences / University of Warmia and Mazury in Olsztyn; 2017, 20(1); 31-48
1505-4675
2083-4527
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The presented experimental and digital examinations of a two-dimensional turbulent free jet are a first phase of in the study of the Coandă effect and its hysteresis. Additionally, basing on theoretical analyses, selected results for a turbulent jest have been also mentioned, considering theoretical assumptions for the wall layer. As the result, on the basis of experimental, digital, and analytical methods, a review of characteristic jet properties has been prepared, which includes a jet spreading ratio, its cross and longitudinal sections, and turbulence level. The jet spreading radio has been expressed as a non-linear function of the x : b relative length.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies