Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Two mathematical formulas for assessing seed separation efficiency

Tytuł:
Two mathematical formulas for assessing seed separation efficiency
Autorzy:
Kaliniewicz, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/297999.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Tematy:
seeds
separation process
indicators
comparison
Źródło:
Technical Sciences / University of Warmia and Mazury in Olsztyn; 2013, 16(2); 109-117
1505-4675
2083-4527
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Two mathematical formulas for assessing the efficiency of seed mixture separation were analyzed. Increases in the crop seed yield and the efficiency of impurity separation were accompanied by higher seed separation efficiency regardless of the adopted formula. One of the examined formulas carried more information, and it could be used to determine the improvement in the purity of the separated product relative to the raw material. The difference in the analyzed formulas’ ability to determine the efficiency of seed separation was minimized when the separation process was more efficient, i.e. when the value of partial indicators of separation efficiency was closer to 1. Both formulas could be successfully used to describe seed separation efficiency because in most practical applications, the error generated by the evaluated formulas did not exceed 1.5%.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies