- Tytuł:
-
Consumer awareness of additives used on the food market
Świadomość konsumentów na temat substancji dodatkowych stosowanych na rynku żywności - Autorzy:
-
Januś, E.
Sablik, P.
Grzechnik, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/29433572.pdf
- Data publikacji:
- 2023
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
food
consumer
knowledge
consumer awareness
food safety
food additive
pro-health attitudes - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2023, 22, 1; 41-52
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł