The proportion of components in field pea and spring triticale mixtures and harvest stage - influence on crude fiber content determined by the NIR method and forage digestibility
The proportion of components in field pea and spring triticale mixtures and harvest stage - influence on crude fiber content determined by the NIR method and forage digestibility Udział komponentów w mieszankach grochu siewnego i pszenżyta jarego oraz faza zbioru - wpływ na zawartość włókna surowego określonego metodą NIR i strawność paszy
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00