Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antibacterial activity of curcumin – a natural phenylpropanoid dimer from the rhizomes of Curcuma longa L. and its synergy with antibiotics

Tytuł:
Antibacterial activity of curcumin – a natural phenylpropanoid dimer from the rhizomes of Curcuma longa L. and its synergy with antibiotics
Autorzy:
Górski, M.
Niedźwiadek, J.
Magryś, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/28761753.pdf
Data publikacji:
2022
Wydawca:
Instytut Medycyny Wsi
Źródło:
Annals of Agricultural and Environmental Medicine; 2022, 29, 3; 394-400
1232-1966
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies