Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie wpływu struktury chemicznej na stabilność termiczną N-halaminowych pochodnych hydantoiny

Tytuł:
Badanie wpływu struktury chemicznej na stabilność termiczną N-halaminowych pochodnych hydantoiny
Autorzy:
Chylińska, M.
Kaczmarek, H.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/279096.pdf
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Sieć Badawcza Łukasiewicz - Instytut Inżynierii Materiałów Polimerowych i Barwników
Tematy:
N-halaminy
hydantoiny
stabilność termiczna
analiza termograwimetryczna
N-halamine
hydantoins
thermal stability
thermogravimetric analysis
Źródło:
Przetwórstwo Tworzyw; 2017, T. 23, Nr 1 (175), 1 (175); 5
1429-0472
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies