Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe perspektywy w analizie żywności

Tytuł:
Nowe perspektywy w analizie żywności
Autorzy:
Ulanowska, A.
Strączyński, G.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/273987.pdf
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Roble
Tematy:
analiza żywności
chromatografia gazowa
spektrometria masowa
analizator czasu przelotu jonów
TOF
układ dwuwymiarowy
food analysis
gas chromatography
mass spectrometry
time-of-flight analyzer
2D positive system
Źródło:
LAB Laboratoria, Aparatura, Badania; 2012, 17, 4; 31-34
1427-5619
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies