Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Korzystne i szkodliwe aspekty interakcji gospodarz – mikroorganizm

Tytuł:
Korzystne i szkodliwe aspekty interakcji gospodarz – mikroorganizm
Autorzy:
Rudnicka, K
Sadowska, B
Fol, M
Długońska, H
Rudnicka, W
Różalska, B
Różalski, A
Chmiela, M
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/273900.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Roble
Tematy:
mikrobiom
mikrobiota
patogeny
lipopolisacharyd
drobnoustroje
gruźlica
toksoplazmoza
microbiome
microbiota
pathogens
lipopolysaccharide
microorganism
tuberculosis
toxoplasmosis
Źródło:
LAB Laboratoria, Aparatura, Badania; 2013, 18, 4; 40-48
1427-5619
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies