Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie polibromowanych eterów difenylowych (PBDE) w żywności. Cz. 3, Kontrola i zapewnienie jakości

Tytuł:
Oznaczanie polibromowanych eterów difenylowych (PBDE) w żywności. Cz. 3, Kontrola i zapewnienie jakości
Autorzy:
Ruchomski, L.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/273726.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Roble
Tematy:
polibromowane etery difenylowe
PBDE
badanie żywności
chromatografia gazowa
bezpieczeństwo żywności
kontrola jakości
polibrominated diphenyl ethers
food testing
gas chromatography
food safety
quality control
Źródło:
LAB Laboratoria, Aparatura, Badania; 2016, 21, 2; 36-39
1427-5619
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies