Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oznaczanie polibromowanych eterów difenylowych (PBDE) w żywności. Cz. 1, Przygotowanie próbek

Tytuł:
Oznaczanie polibromowanych eterów difenylowych (PBDE) w żywności. Cz. 1, Przygotowanie próbek
Autorzy:
Ruchomski, L.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/273712.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Roble
Tematy:
polibromowane etery difenylowe
PBDE
badanie żywności
pobieranie próbek
bezpieczeństwo żywności
polibrominated diphenyl ethers
food testing
sampling
food safety
Źródło:
LAB Laboratoria, Aparatura, Badania; 2015, 20, 5; 18-20
1427-5619
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies