Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in the size of the apparent surface area and adsorption energy of the rye roots by low pH and the presence of aluminium ions induced

Tytuł:
Changes in the size of the apparent surface area and adsorption energy of the rye roots by low pH and the presence of aluminium ions induced
Autorzy:
Szatanik-Kloc, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/26621.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
size change
apparent surface area
surface area
adsorption energy
rye
root
pH
aluminium ion
Źródło:
International Agrophysics; 2016, 30, 3
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies