Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of coating treatments on the extension of the shelf-life of minimally processed cucumber

Tytuł:
Effect of coating treatments on the extension of the shelf-life of minimally processed cucumber
Autorzy:
Zhang, M.
Xiao, G.
Luo, G.
Peng, J.
Salokhe, V.M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/26557.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
ozone
preservation
food technology
coating
cucumber
vegetable
minimally processed cucumber
Źródło:
International Agrophysics; 2004, 18, 1
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies