Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Modelling and analysis of compressive strength properties of parboiled paddy and milled rice

Tytuł:
Modelling and analysis of compressive strength properties of parboiled paddy and milled rice
Autorzy:
Nasirahmadi, A.
Abbaspour-Fard, M.A.
Emadi, B.
Khazaei, N.B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/26473.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
modelling
analysis
compression strength
paddy
milled rice
rice
Źródło:
International Agrophysics; 2014, 28, 1
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies