- Tytuł:
-
Nutritional value of wheat, triticale, barley and oat grains
Wartość odżywcza ziarna pszenicy, pszenżyta, jęczmienia i owsa - Autorzy:
-
Biel, W.
Kazimierska, K.
Bashutska, U. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2620157.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
wheat
triticale
barley
oat
grain
nutritional value
proximate composition
dietary fibre
amino acid
beta-glucan - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2020, 19, 2; 19-28
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł