- Tytuł:
-
Characterization of table eggs-producing organic farms in Mazowieckie Voivodeship
Charakterystyka gospodarstw ekologicznych zajmujących się produkcją jaj konsumpcyjnych na terenie województwa mazowieckiego - Autorzy:
-
Bombik, E.
Korzeniewska, A.
Maliszewski, G. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2619480.pdf
- Data publikacji:
- 2020
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
organic farm
egg
egg production
consumption egg
organic production
certificate
Mazovian voivodship - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2020, 19, 2; 29-36
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł