- Tytuł:
-
The effect of storage time and temperature on the quality of natural yoghurt
Wpływ czasu przechowywania i temperatury na jakość jogurtu naturalnego - Autorzy:
-
Jakubowska, M.
Karamucki, T. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2615962.pdf
- Data publikacji:
- 2019
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
yoghourt
natural yoghourt
quality
storage time
storage temperature
cooling
physicochemical evaluation
microbiological analysis
organoleptic evaluation - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2019, 18, 4; 29-37
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł