- Tytuł:
-
Investigation of biofilm formation ability of coagulase-negative staphylococci isolated from ready-to-eat meat
Badanie zdolności tworzenia się biofilmu koagulazo-ujemnych gronkowców izolowanych z gotowych produktów mięsnych - Autorzy:
-
Woroszyło, M.
Pendrak, K.
Ciecholewska, D.
Padzik, N.
Szewczuk, M.
Karakulska, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2606373.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
biofilm
production capacity
coagulase-negative staphylococci
ready-to-eat-food - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2018, 17, 4; 27-36
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł