- Tytuł:
-
Frequency of consumption of fermented milk drinks and factors influencing consumer choice
Częstotliwość spożycia mlecznych napojów fermentowanych i czynniki wpływające na ich wybór przez konsumentów - Autorzy:
-
Sawa, A.
Feldheim, J.
Krężel-Czopek, S. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/2606130.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
fermented milk drink
purchase
consumption
purchase decision
consumption frequency - Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Zootechnica; 2018, 17, 2; 31-36
1644-0714 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł