Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of water activity and glass transition on critical preservation conditions of dried squids

Tytuł:
Effect of water activity and glass transition on critical preservation conditions of dried squids
Autorzy:
Ren, A.-Q.
Zhang, M.
Mujumdar, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/25846.pdf
Data publikacji:
2011
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
critical preservation condition
dried squid
glass transition
glass transition temperature
physical parameter
preservation
sorption isotherm
squid
water activity
Źródło:
International Agrophysics; 2011, 25, 3
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies