Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Changes in dietary fibre fractional composition of multi-cereal blends caused by extrusion

Tytuł:
Changes in dietary fibre fractional composition of multi-cereal blends caused by extrusion
Autorzy:
Zarzycki, P
Rzedzicki, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/25834.pdf
Data publikacji:
2009
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
dietary fibre
fractional composition
multi-cereal blend
extrusion-cooking
oat bran
Źródło:
International Agrophysics; 2009, 23, 3; 287-293
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies