Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Colour of paprika powders with different moisture content

Tytuł:
Colour of paprika powders with different moisture content
Autorzy:
Horvath, Z.H.
Hodur, C.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/25616.pdf
Data publikacji:
2007
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
food colour
moisture content
colour
pepper powder
natural colour
Źródło:
International Agrophysics; 2007, 21, 1
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies