Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Internal damage vs. mechanical properties on microwave-dried wheat grain

Tytuł:
Internal damage vs. mechanical properties on microwave-dried wheat grain
Autorzy:
Wozniak, W
Niewczas, J.
Kudra, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/24962.pdf
Data publikacji:
1999
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
drying
strain
Almari cultivar
wheat
elasticity modulus
wheat grain
moisture content
physical condition
endosperm
winter wheat
stress
mechanical property
Źródło:
International Agrophysics; 1999, 13, 2
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies