Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Time domain reflectometry as a tool for the estimation of quality in foods

Tytuł:
Time domain reflectometry as a tool for the estimation of quality in foods
Autorzy:
Kent, M.
Knochel, R.
Daschner, F.
Schimmer, O.
Oehlenschlager, J.
Mierke-Klemeyer, S.
Barr, U.K.
Floberg, P.
Tejada, M.
Huidobro, A.
Nunes, L.
Batista, I.
Martins, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/24653.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Instytut Agrofizyki PAN
Tematy:
fish product
fish
microwave
food
fish fillet
time domain reflectometry
quality
storage condition
Źródło:
International Agrophysics; 2004, 18, 3
0236-8722
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies